Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g38g174kcal0.2g0.2g19.3g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 86g295kcal8.8g60.3g1g3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Maitosuklaa 76g407kcal7.7g37.8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g2436kcal46g331.8g100g6g
Valittu annoskoko351g1218kcal23g165.9g50g3g
Annoskoko puolitettuna176g609kcal11.5g83g25g1.5g
Arvot/100g100g347kcal6.6g47.3g14.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419