Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti13g66kcal3.3g4.4g3.8g3.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g10g5.3kcal0.6g0.3g0.2g9.7g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g39g130kcal4.3g24.8g1.1g4.7g
Auringonkukansiemen 26g156kcal6g3.3g13g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana703g714kcal28.4g65.6g36.2g39.4g
Valittu annoskoko352g357kcal14.2g32.8g18.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna176g179kcal7.1g16.4g9.1g9.9g
Arvot/100g100g102kcal4g9.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502