Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli kuivattu 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.5g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g2.3g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Makaroni, keitetty, suolaton 63g62kcal1.9g12.5g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g63g106kcal1.6g3.8g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana705g588kcal32g36.2g33.4g2.8g
Valittu annoskoko352g294kcal16g18.1g16.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna176g147kcal8g9.1g8.4g0.7g
Arvot/100g100g84kcal4.5g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260659