Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g960g3360kcal76.8g720g16.3g28.8g
Voi, 1 tl, 5 g160g1168kcal1.6g1.6g128g0g
Kanaliemi laimennettu 2400g238kcal6.5g10.3g19g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7040g9532kcal169.8g1463.8g326.6g59g
Valittu annoskoko3520g4766kcal84.9g731.9g163.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna1760g2383kcal42.5g366g81.7g14.8g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080