Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper467g3362kcal4.7g4.7g373.6g0g
Sokeri 248g1005kcal0g247.2g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka934g2849kcal90.6g569.7g18.7g140.1g
Mustikka1868g622kcal9.3g119.5g7.5g61.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7056g15716kcal210.4g1891g799.6g403.6g
Valittu annoskoko3528g7858kcal105.2g945.5g399.8g201.8g
Annoskoko puolitettuna1764g3929kcal52.6g472.8g199.9g100.9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277