Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g7.5g3.6kcal0g0.9g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Basilika, tuore 23g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g135g253kcal3.5g1.5g26.2g3.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g23g87kcal7.4g0g6.4g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g5.6g45kcal0g0g5.2g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g146g139kcal4.4g28.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g1088kcal33.4g66g76.8g10.4g
Valittu annoskoko353g544kcal16.7g33g38.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna177g272kcal8.4g16.5g19.2g2.6g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.3g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292