Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%88g105kcal2.5g3.9g8.8g0g
Philadelphia Light tuorejuusto44g83kcal3.4g1.5g7g0g
Parsakaali brokkoli 219g77kcal10.1g4.3g0.7g5.5g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana707g537kcal32.4g20.8g33g11g
Valittu annoskoko354g269kcal16.2g10.4g16.5g5.5g
Annoskoko puolitettuna177g134kcal8.1g5.2g8.3g2.8g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484