Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 1200g6180kcal197.3g0g608.3g0g
Herkkusieni 320g51kcal6.7g1g1.1g4.8g
Pasta Torino tumma1000g3500kcal180g590g39g60g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g20941kcal789.8g1259.2g1409.6g137g
Valittu annoskoko3540g10470kcal394.9g629.6g704.8g68.5g
Annoskoko puolitettuna1770g5235kcal197.5g314.8g352.4g34.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g19.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201