Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g453kcal0.7g0.2g50.8g0g
Sokeri 53g216kcal0g53g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai81g284kcal9.7g57.7g1.7g2.4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Voi 42g302kcal0.5g0.2g33.9g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai54g190kcal6.5g38.4g1.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana710g3266kcal40.8g375.8g179.6g8g
Valittu annoskoko355g1633kcal20.4g187.9g89.8g4g
Annoskoko puolitettuna178g816kcal10.2g94g44.9g2g
Arvot/100g100g460kcal5.7g52.9g25.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429822