Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g224kcal6.6g45.6g0.8g2.3g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen30g10kcal1g1.5g0g0g
Raparperi 112g38kcal0.8g6.2g0.1g1.6g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g1766kcal27g239.8g74.2g7.8g
Valittu annoskoko356g883kcal13.5g119.9g37.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna178g442kcal6.8g60g18.6g2g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897