Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit56g15kcal0.5g2.7g0.2g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g99g59kcal1.5g12.8g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.4g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki56g146kcal6.8g3.2g11.8g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.4g9kcal0g0g1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g465kcal18g37.4g26.8g4.6g
Valittu annoskoko356g232kcal9g18.7g13.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna178g116kcal4.5g9.4g6.7g1.2g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.3g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468