Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 867g2974kcal88.3g606.7g10.4g30.3g
Kahvikerma hyla Valio267g373kcal7.7g11.5g32g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 533g3781kcal2g0g426.7g0g
Mantelilastu (A la meira)453g2720kcal108.8g29.9g244.8g0g
Voi 267g1934kcal3.2g1.1g216.8g0g
Sokeri 453g1840kcal0g452.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g33159kcal433.2g3637.4g1864.6g64.4g
Valittu annoskoko3584g16579kcal216.6g1818.7g932.3g32.2g
Annoskoko puolitettuna1792g8290kcal108.3g909.4g466.2g16.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861