Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki13g7.3kcal1.1g0.7g0g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g5.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g2.3g14kcal0.5g0.2g1.3g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g98kcal6.4g1.8g7.4g0g
Valittu annoskoko36g49kcal3.2g0.9g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.6g0.5g1.9g0g
Arvot/100g100g136kcal8.9g2.5g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752