DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 19g5.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)5.6g43kcal0.1g0.1g4.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 6.3g11kcal0.1g0.2g1.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana72g127kcal0.8g3.8g11.8g1g
Valittu annoskoko36g64kcal0.4g1.9g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal0.2g1g3g0.3g
Arvot/100g100g176kcal1.1g5.3g16.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904