Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g75kcal4.2g4.2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko36g37kcal2.1g2.1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.1g1.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g103kcal5.8g5.8g6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082