Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g12g2kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g76kcal3g0.8g6.4g0g
Valittu annoskoko36g38kcal1.5g0.4g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal0.8g0.2g1.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.1g1.1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102