Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio19g6.2kcal0.6g0.9g0g0g
Kananmuna, annos 65g6.1g7.7kcal0.7g0g0.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana73g129kcal3.8g16.6g5g0.4g
Valittu annoskoko37g65kcal1.9g8.3g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal1g4.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.2g22.7g6.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412