Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)11g31kcal2g0g2.6g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g11g41kcal1.3g8.4g0.2g0.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Porkkanaraaste 200g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutiot Apetit2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g153kcal6.8g18.6g5.8g1g
Valittu annoskoko37g77kcal3.4g9.3g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g38kcal1.7g4.7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g208kcal9.2g25.3g7.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589