Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.6g27kcal0.9g5.4g0.2g0.2g
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Maito, Kevyt3.9g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 7.8g3.5kcal0g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g220kcal3.2g26.8g11g0.6g
Valittu annoskoko37g110kcal1.6g13.4g5.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g55kcal0.8g6.7g2.8g0.2g
Arvot/100g100g299kcal4.3g36.4g14.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760