Suklaakakku (helppo kahvikakku)

- sulata voi ja suklaa kattilassa
- sekoita kuivat aineet
- lisää vähän jäähtynyt voi/suklaa seos, munat ja neste ja sekoita puuhaarukalla (ei vatkainta)
- nesteenä voit käyttää myös kookosmaitoa, vettä tai maitoa
- paista 175-200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Akunttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g3.1g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Taloussuklaa, 1 pala (Fazer), annos 6.25g4.3g22kcal0.2g2.5g1.3g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.5g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Appelsiinimehu, Rainbow10g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g241kcal3g31.6g11.2g1.4g
Valittu annoskoko37g120kcal1.5g15.8g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna19g60kcal0.8g7.9g2.8g0.4g
Arvot/100g100g325kcal4.1g42.7g15.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219835