Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark100g530kcal7.9g32g42g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Canderel makeutusjauhe5g19kcal0.1g4.7g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5g30kcal1.2g0.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g2987kcal53.8g75.8g279g0g
Valittu annoskoko360g1494kcal26.9g37.9g139.5g0g
Annoskoko puolitettuna180g747kcal13.5g19g69.8g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881