Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.8g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.8g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g1207kcal24.6g107.6g75.4g0g
Valittu annoskoko360g604kcal12.3g53.8g37.7g0g
Annoskoko puolitettuna180g302kcal6.2g26.9g18.9g0g
Arvot/100g100g168kcal3.4g14.9g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979