Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark1000g5300kcal79g320g420g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1500g1890kcal165g4.5g135g0g
Voi 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Canderel makeutusjauhe50g192kcal1.5g46.6g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g50g300kcal12g3.3g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g29872kcal538.8g756.8g2790g0g
Valittu annoskoko3600g14936kcal269.4g378.4g1395g0g
Annoskoko puolitettuna1800g7468kcal134.7g189.2g697.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881