Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1673g2208kcal219.1g5g138.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g990g4020kcal0g990.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g279g976kcal36.2g189.6g6.7g0g
Perunajauhot,rainbow567g1838kcal0.6g459.4g0.6g7.9g
Leivontamargariini Euroshopper67g485kcal0.7g0.7g53.8g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7200g19136kcal515.6g3307.8g399.8g16g
Valittu annoskoko3600g9568kcal257.8g1653.9g199.9g8g
Annoskoko puolitettuna1800g4784kcal128.9g827g100g4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746