Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 88g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Perunajauhot,rainbow7.5g24kcal0g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g235kcal1.2g53.2g0.2g2.6g
Valittu annoskoko362g118kcal0.6g26.6g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna181g59kcal0.3g13.3g0.1g0.7g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928