Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g113kcal0g0g12.5g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 100g142kcal22.9g0g5.5g0g
Sipuli, paistettu 13g13kcal0.2g0.6g1g0.2g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g50g180kcal14g1g13g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix25g13kcal0.4g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana723g1499kcal93.2g124.8g66.4g7.4g
Valittu annoskoko362g750kcal46.6g62.4g33.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna181g375kcal23.3g31.2g16.6g1.9g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.3g9.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235921