Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1401g841kcal21g182.1g1.4g12.6g
Sipuli (kuorittu)257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 934g2125kcal177.4g0g158.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g35g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl467g397kcal6.5g20.5g32.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7g12kcal0.6g2.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7224g7468kcal417.6g435g453g34g
Valittu annoskoko3612g3734kcal208.8g217.5g226.5g17g
Annoskoko puolitettuna1806g1867kcal104.4g108.8g113.3g8.5g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082