Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g534g1869kcal26.7g373.9g32g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g534g748kcal29.4g101.5g24g0g
Vispikerma Flora 20%534g1175kcal16g26.7g106.8g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.7g0g0g
Mansikka 1869g870kcal9.3g157g3.7g35.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka134g51kcal1.3g12.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7264g9642kcal165.4g1396.8g333g71g
Valittu annoskoko3632g4821kcal82.7g698.4g166.5g35.5g
Annoskoko puolitettuna1816g2411kcal41.4g349.2g83.3g17.8g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397