Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali241g51kcal2.9g8.2g0.5g5.1g
Hirvenjauheliha oma saalis80g90kcal17.7g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana729g366kcal42g20g13.2g11.8g
Valittu annoskoko365g183kcal21g10g6.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna182g92kcal10.5g5g3.3g3g
Arvot/100g100g50kcal5.8g2.7g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407