Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 606g2078kcal61.7g424g7.3g21.2g
Sokeri 297g1206kcal0g296.7g0g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g47kcal0g11.5g0g0g
Rasvaton maito valio1864g615kcal61.5g91.3g0g0g
Kananmuna, annos 65g606g763kcal66.6g1.8g54.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g233g1701kcal2.3g2.3g186.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7280g12859kcal385.4g1664g496.4g42.6g
Valittu annoskoko3640g6430kcal192.7g832g248.2g21.3g
Annoskoko puolitettuna1820g3215kcal96.4g416g124.1g10.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412