Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 480g3482kcal5.7g1.9g390.2g0g
Sokeri 1088g4416kcal0g1086.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 640g2113kcal12.8g19.2g224g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Ruokasooda 16g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g16g50kcal1.8g9.6g1.1g4.5g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g28263kcal340.6g3693.4g1327.8g81.8g
Valittu annoskoko3648g14131kcal170.3g1846.7g663.9g40.9g
Annoskoko puolitettuna1824g7066kcal85.2g923.4g332g20.5g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465