Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 107g30kcal1.3g4.4g0.2g2.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g54g51kcal10.7g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 179g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.9g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana730g247kcal25.2g11.6g8.8g5.4g
Valittu annoskoko365g123kcal12.6g5.8g4.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna183g62kcal6.3g2.9g2.2g1.4g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203834