Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl48g163kcal6.7g26.9g3.2g5.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl120g420kcal16.8g76.8g3.7g6.6g
Juusto Oltermanni 17%60g130kcal18g0g10.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen120g40kcal4g5.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g12g108kcal0g0g12g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1743kcal91.6g223.8g58.2g23.8g
Valittu annoskoko366g872kcal45.8g111.9g29.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna183g436kcal22.9g56g14.6g6g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163374