Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g64g463kcal0.6g0.6g50.8g0g
Sokeri 67g274kcal0g67.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 52g75kcal6.5g0.2g5.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g32g19kcal1.2g2.3g0.6g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 83g283kcal8.4g57.8g1g2.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.8g14kcal0.7g0.4g0.8g1.2g
Marianne crush 150g48g205kcal0.6g40.9g4g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.9g8.3kcal0g1.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana736g2805kcal37.4g360.4g130.2g10g
Valittu annoskoko368g1403kcal18.7g180.2g65.1g5g
Annoskoko puolitettuna184g701kcal9.4g90.1g32.6g2.5g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050