Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g635g4633kcal6.3g6.3g507.8g0g
Sokeri 674g2737kcal0g673.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 524g747kcal65.5g1.6g53.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g317g190kcal11.7g23.2g6.3g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g127kcal0g31.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 825g2831kcal84.1g577.6g9.9g28.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 38g141kcal7g4.2g8.3g11.6g
Marianne crush 150g476g2047kcal5.7g409.4g40g8.1g
Voi, 1 tl, 5 g26g188kcal0.3g0.3g20.6g0g
Sokeri 27g111kcal0g27.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g13g7.6kcal0.5g0.9g0.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.6g5.9kcal0.3g0.2g0.3g0.5g
Marianne crush 150g19g83kcal0.2g16.6g1.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7360g28055kcal377g3607.2g1302.8g101.4g
Valittu annoskoko3680g14028kcal188.5g1803.6g651.4g50.7g
Annoskoko puolitettuna1840g7014kcal94.3g901.8g325.7g25.4g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050