Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g2257g3837kcal428.8g0g225.7g0g
Kananmuna kuoreton 310g443kcal38.8g0.9g31.8g0g
Sipuli 1129g341kcal14.1g54.2g2.3g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7392g9242kcal963.4g110.2g519.6g38.4g
Valittu annoskoko3696g4621kcal481.7g55.1g259.8g19.2g
Annoskoko puolitettuna1848g2311kcal240.9g27.6g129.9g9.6g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176