Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g23g39kcal4.3g0g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana74g93kcal9.6g1g5.2g0.4g
Valittu annoskoko37g46kcal4.8g0.5g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal2.4g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g125kcal12.9g1.3g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176