Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)23g16kcal0.4g3.5g0g0g
Emmental, punaleima 17%4.7g14kcal1.6g0g0.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g75kcal4.2g7.8g3g0g
Valittu annoskoko38g38kcal2.1g3.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal1.1g2g0.8g0g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85629