Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet9g11kcal1.9g0g0.4g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1.8g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g53kcal5.6g2.2g2.2g0g
Valittu annoskoko38g26kcal2.8g1.1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal1.4g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045