Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 6.6g2.1kcal0g0.2g0g0.2g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g34kcal0g7g0.2g0.4g
Valittu annoskoko38g17kcal0g3.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g8kcal0g1.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.3g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353