J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 30g11kcal0g2.1g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g5.5g22kcal0g5.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g64kcal0g15g0g1.2g
Valittu annoskoko38g32kcal0g7.5g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0g3.8g0g0.3g
Arvot/100g100g86kcal0g19.9g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403