Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.4g7kcal0.4g0.5g0.4g0.4g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1g0.6kcal0.1g0g0g1g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g4.2g14kcal0.5g2.7g0.1g0.5g
Auringonkukansiemen 2.8g17kcal0.6g0.4g1.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g76kcal3.2g7.2g3.8g4.2g
Valittu annoskoko38g38kcal1.6g3.6g1.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna19g19kcal0.8g1.8g1g1.1g
Arvot/100g100g102kcal4.3g9.6g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366502