JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)6g13kcal0.4g2.4g0.3g0.1g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g2.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa8.8g26kcal2g0g2g0g
Jauheliha, sika-nauta 21g47kcal3.7g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g177kcal12.2g5.6g11.8g0.2g
Valittu annoskoko38g88kcal6.1g2.8g5.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g44kcal3.1g1.4g3g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075