Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.99g544kcal1g1g59.4g0g
Sokeri 84g341kcal0g84g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g3.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 82g116kcal10.2g0.2g8.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g331kcal9.8g67.5g1.2g3.4g
Leivinjauhe 4.9g8.7kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g2715kcal42.6g317g138g6.8g
Valittu annoskoko370g1357kcal21.3g158.5g69g3.4g
Annoskoko puolitettuna185g679kcal10.7g79.3g34.5g1.7g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059