Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt1400g980kcal36.4g91g44.8g4.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Arla Apetina Feta 3%700g770kcal126g14g21g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g8261kcal862.2g230.2g412.4g15.6g
Valittu annoskoko3710g4131kcal431.1g115.1g206.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna1855g2065kcal215.6g57.6g103.1g3.9g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211