Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.100g550kcal1g1g60g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.3g1.2g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana748g2744kcal43g320.6g139.4g6.8g
Valittu annoskoko374g1372kcal21.5g160.3g69.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna187g686kcal10.8g80.2g34.9g1.7g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059