Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha131g218kcal25g0g13.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 28g64kcal4.5g0.1g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g61g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi56g203kcal6.8g42.3g0.6g1.9g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana749g1019kcal74g94.6g37.8g7.8g
Valittu annoskoko375g510kcal37g47.3g18.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna187g255kcal18.5g23.7g9.5g2g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519