Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl174g230kcal22.8g0.5g14.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g103g419kcal0g103.1g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g29g102kcal3.8g19.7g0.7g0g
Perunajauhot,rainbow59g191kcal0.1g47.9g0.1g0.8g
Leivontamargariini Euroshopper7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1993kcal53.8g344.4g41.8g1.6g
Valittu annoskoko375g997kcal26.9g172.2g20.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna188g498kcal13.5g86.1g10.5g0.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746