Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Ruisjauho Pirkka100g305kcal9.7g61g2g15g
Mustikka200g67kcal1g12.8g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1684kcal22.6g202.6g85.6g43.2g
Valittu annoskoko378g842kcal11.3g101.3g42.8g21.6g
Annoskoko puolitettuna189g421kcal5.7g50.7g21.4g10.8g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277