Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 153g84kcal2.4g20.1g0.3g1.3g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g66g199kcal12.5g0.3g16.4g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12g0.3g9.9g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1068kcal54.4g44.4g77g3.6g
Valittu annoskoko378g534kcal27.2g22.2g38.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna189g267kcal13.6g11.1g19.3g0.9g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874